Andreas College 485 vertoningen

This company has no active jobs

Andreas College

Pieter Groen (mavo, havo, vwo, TTO, Pieter Groen Academy/wetenschap en Entrepenasium)
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend MAVO, HAVO en VWO onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. De school telt ruim 1100 leerlingen. Leerlingen kunnen TTO, Entreprenasium, Pieter Groen Academy (wetenschap) en Sportklas volgen. Pieter Groen staat voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.
Als werkgever biedt Pieter Groen een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.
Vakcollege Rijnmond (vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg)
Vakcollege Rijnmond biedt vmbo basis-, kader- en gemengde leerweg aan ca. 700 leerlingen. Het is mogelijk hier alle vier onderwijsprofielen te volgen. Onder het motto  ‘voor denkers en doeners’   kunnen onze leerlingen zeer praktijkgericht onderwijs volgen  en zich breed ontwikkelen. Dit alles in een veilige en prettige omgeving.
Als werkgever biedt Vakcollege Rijnmond een aantrekkelijke werkomgeving in een high tech uitgeruste school met professionele, leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Vakcollege Rijnmond is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.
 
Limes praktijkonderwijs
Limes praktijkonderwijs is een school waar ruim 275 jongeren zich onder het motto ‘Limes verlegt je grenzen’; ontwikkelen tot zelfstandige en verantwoordelijke mensen. Zelfredzaamheid en toeleiding naar het werk zijn hierbij sleutelwoorden. Voor het tweede jaar op rij is Limes in 2016 verkozen tot Excellente School.
Als werkgever biedt Limes Groen een aantrekkelijke werkomgeving met professionele e leuke collega’s, een prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit in een nieuw gebouw in een prachtige omgeving direct aan de kust.
Limes  is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief.
Website en Social media

Werkzoekenden

Vacatures onderwijs | Aanmelden | Registreren


* Contact | Helpdesk | Over ons

Veilig betalen met: |

Werkgevers

Informatie | Aanmelden | Registreren

Volg ons ook op:
| |