Disclaimer

Disclaimer

Voordat u zich inschrijft bij Meestervacature dient u kennis te hebben genomen van de onderstaande reglementen. De registratie van uw persoonsgegevens is gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer m1059081. Het nummer van de arbeidsbemiddelingsvergunning is A02.3376.

Reglementen
– De kandidaat reageert met oprechte interesse op de vacatures bij Meestervacature.

– Wanneer u op een vacature reageert worden uw NAW-gegevens, werkervaring, diploma’s en motivatie aan de betreffende school getoond.

– Het laten registreren bij Meestervacature is geheel vrijblijvend. Het voordeel van het registreren is dat bij een herhalingsbezoek de gegevens eenvoudig kunnen worden opgevraagd, zodat er niet opnieuw een profiel hoeft te worden aangemaakt.

– Kandidaten kunnen via de website hun gegevens wijzigen door het invoeren van het e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord. De geregistreerde is verantwoordelijk voor het actueel houden van deze gegevens.

– Indien de kandidaat zich wil uitschrijven kan hij dit doen door in te loggen en op de link uitschrijven te klikken. Binnen 48-uur wordt de kandidaat uit het systeem verwijderd.

– Scholen mogen de gegevens van de kandidaten alleen voor eigen vacatures gebruiken en niet beschikbaar stellen aan derden.

– Meestervacature B.V. is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de gegevens van de kandidaten die aan de scholen worden verstrekt.

– Meestervacature B.V. is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de scholen op de reactie. Scholen zijn in het contract wel gewezen op het feit dat zij zorgvuldig omgaan met de gegevens en de afhandeling.

– Kandidaten kunnen vrijblijvend aangeven op de hoogte te worden gebracht van vacatures die aan hun profiel voldoen.

– Meestervacature B.V. zal in zoverre beveiliging op de gegevens aanbrengen dat deze voor derden niet eenvoudig toegankelijk zijn.

– Scholen dienen de gegevens van kandidaten zorgvuldig te behandelen en mogen deze geenszins doorspelen aan derden.

– Het is niet toegestaan informatie van de website voor andere doeleinden te gebruiken, openbaar te maken of te verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van Meestervacature B.V.

Werkzoekenden

Vacatures onderwijs | Aanmelden | Registreren


* Contact | Helpdesk | Over ons

Veilig betalen met: |

Werkgevers

Informatie | Aanmelden | Registreren

Volg ons ook op:
| |